Karriere

Vil du lage software med oss?

Vi trenger både spesialister og generalister til et lite miljø med store kunder og enda større takhøyde.

The sky is the limit

Bokstavelig talt. Vi har lagt tjenestene våre i skyen og trenger flere dyktige utviklere og teknikere på laget.

Vår software fungerer som en digitaliseringsmotor for våre kunder. Med egenutviklede integrasjoner opererer IdentityStream sømløst med kundenes løsninger. Kundene får økt sikkerhet, bedre bestillinger, raskere leveranser og store besparelser hvert år. Det betyr at vi må skrive kode av høy kvalitet, som er lett å teste og vedlikeholde.

Hos oss er det kort vei fra idé til ferdig løsning. Vi liker høyt tempo, korte beslutningsprosesser, og vi har en uformell kultur preget av fleksibilitet og tillit. Har du gode ideer? Er du vennlig og hjelpsom? Har du modige tanker som du deler og diskuterer? Da håper vi du tar kontakt.

Vi tror på fremtiden

Behovet for identitetssikkerhet er økende. I dag bruker 90% av alle norske sparebanker våre løsninger og nå beveger vi oss inn i kommunesektoren. Kundene våre opplever at identitet- og tilgangsstyring bidrar til økt sikkerhet og bedre produktivitet.

Som leverandør av den største og mest komplette norske IAM-løsningen ser vi et økende behov for våre tjenester i årene fremover. Derfor trenger vi flere dyktige teknikere og utviklere med på laget.

Vi tror på fremtiden

Teknologien vi bruker

Backend
.NET, C#, ASP.NET Core, Web API (Legacy)
Database
SQL Server, LLBLGen Pro (ORM)
Frontend
NPM, React, TypeScript, SASS, Bootstrap, JavaScript, ASP.NET MVC (Legacy), ASP.NET Web Forms (Legacy), jQuery (Legacy)
Utviklingsmiljø
Visual Studio, VS Code, Git, GitHub, Azure DevOps
Infrastruktur
Azure, Azure AD, Pulumi, Docker, Elasticsearch, Windows Server, IIS, Active Directory
Sikkerhet
OAuth2, OpenID Connect, Identity Server

Vi ansetter

Ledige stillinger

Med ambisjon om vekst

Vi har et klart mål om å vokse. I dag bruker nærmere 90% av norske sparebanker vår software. I nær fremtid vil også offentlige og kommunale tjenester digitaliseres. Vi tror markedet for IdentityStream er enormt. Vil du bli med på reisen?

Flere grunner til at du vil trives:

Læring for fremtiden
For at vi skal bli bedre må du bli bedre. Derfor investerer vi i din læring. Alle som vil får lisens til Pluralsight og kan bruke arbeidstiden til å fordype seg i temaer. Vil du på en fagkonferanse? No problemo!
Familievennlig
Alle ansatte får 2 uker fri ved fødsler og full lønn under fødselspermisjon. Vi sponser også et utvalg av ansattes barns idrettsklubber og lag.
Helse og sikkerhet
Livet er mer enn jobb. Jobber du hos oss er du trygg på at helse og fremtid er ivaretatt. Vi har gode forsikringer og 7% pensjonssparing.
Bonus til alle
I gode tider deler vi likt. Alle ansatte får bonus, og ansatte får også muligheten til å bli med som eiere.
Din jobb, dine valg
Ansatte som begynner hos oss bestemmer selv hva slags laptop, telefon osv. de ønsker å bruke. Og de får inntil 30.000 kroner å handle for.
Koble ut og koble fra
Også mennesker må lades. Derfor får du ekstra fri rundt jul og påske. Samt fleksibel arbeidstid og friheten til å jobbe hjemmefra.

Er du interessert?

Ta kontakt

  • Tore Olav Kristiansen

    Tore Olav Kristiansen

    Founder & CEO

  • Håvard Meling

    Håvard Meling

    CIO